Over Gina Collector Cars

Over Gina Collector Cars

Over Gina Collector Cars

Vanuit passie voor auto’s is een bijzonder autobedrijf ontstaan: Gina Collector Cars. We bieden een unieke collectie aan voor liefhebbers, verzamelaars en beleggers. Ons bloed gaat sneller stromen van Duitse premium merken en Italiaanse raspaarden. Ook Citroën is ruim vertegenwoordigd in ons aanbod, vooral de DS is favoriet.

De naam van ons bedrijf is ontleend aan de Italiaanse filmster Gina Lollobrigida. Zij stond in 1955 op de omslag van het Franse magazine Paris Match, achter het stuur van de nieuwe Citroën DS. Binnenin het magazine de beroemde foto van Gina Lollobrigida met 13 koffers om de enorme kofferruimte van de DS te benadrukken. Prachtig!

In onze showroom mag u originaliteit en topkwaliteit verwachten, we leggen de lat hoog. We zijn gek op lage kilometerstanden, net als op eerste lak en volledige onderhoudshistorie.

Uiteraard bent u van harte welkom om onze collectie in de showroom te bekijken of om kennis te maken. Maakt u vooraf even een afspraak? Onze gegevens vindt u bij contact.

Graag tot ziens in Leek!

Verkoop


Robin_Bos

Robin Bos

 

Tevreden klanten, daar is het Robin om te doen! U kunt rekenen op een eerlijk advies en het nakomen van gemaakte afspraken, gewoon zoals het hoort. Daarnaast is Robin graag behulpzaam bij aankoopadvies en transport.

Druk op , kies Zet in beginscherm en voeg Gina Collector Cars toe.